Änggärdets ekoenhets nätverk

En gårdsgemenskap mitt i Sörmland

Kursen ekologiskt byggande v 28 i sommar har bara (i går onsdag) en plats kvar. men vi i byggruppen har planer på att med stöd av Ronny och Anders som håller i kursen starta en egen kurs kring det första nya huset på Änggärde. Själva kursen kommer att påbörjas ett par helger under sensommaren och hösten med uppehåll för vintern och sedan fortsätta under våren. Du kommer att få lära dig om grundsättning, regelverk med infogning av dörrar o fönster. Isolering putsning och hur man kan få värme luft, vatten och jord/lera att samspela på bästa sätt för ekologin. Det blir lite teori och mest praktiskt arbete. När vi utöver kursen kommer att ha arbetshelger är du naturligtvis också välkommen att komma och bygga.

Du kan göra en intresseanmälan redan nu till mig utogren@gmail.com utan att binda upp dig. Vi kör igång kursen när vi fått tillräckligt många intresserade och godkännande av brf Bybo.

Tomas

Visningar: 118

Gör ett inlägg på det här

Inlägg i den här diskussionen

Det är ett fantastiskt intressant projekt. Varje projekt idag måste utgå från en egen ETIK som kan hålla ihop det lilla såväl som det globala samhället eftersom finansiell och ekonomisk rättsosäkerhet infekterar allt fler sinnen.

Svara på diskussionen

RSS

© 2018   Created by Stephen Hinton.   Drivs med tekniken bakom

Emblem  |  Rapportera en händelse  |  Integritetspolicy  |  Användarvillkor